-ION SI ASOCIATII S.P.R.L-
-administrare, reorganizare, lichidare-
-AVOCATI-

Recrutare

Aflandu-ne in continua dezvoltare, ION & Asociatii  SPRL, cat si avocatii/practicieni in insolventa , titular ai societatii, au acordat o deosebita importanta modalitatii de atragere a viitorilor colegi. In vederea obtinerii unor rezultate deosebite la nivel profesional, am incercat si in mare masura am reusit colaborarea cu tineri avocati, selectati si pregatiti conform valorilor morale si profesionale.

Acestia reprezinta partea mobila a echipei, iar cei care se dovedesc a fi cei mai buni, vor ramâne alaturi de ION & Asociatii. In acest mod vor avea sansa de a lucra intr-un colectiv dinamic si profesionist, contribuind alaturi de noi, cu cunostintele si experienta lor, la o mai buna solutionare a cauzelor cu care suntem investiti

Nu in cel din urma rand, noi acordam o importanta deosebita colaborarii cu celelalte cabinete, societati si birouri profesionale, notari publici, executori judecatoresti, experti tehnici, lichidatori judiciari, detectivi particulari si traducatori autorizati care impreuna pot contribui la realizarea actului de justitie.

© 2007 - Ion si Asociatii
Designed & Hosted by TopWebDesign